Nyhetsbrev
Rolandstatyn i Bremen
Korsvirkesstaden Goslar
Om oss:
RP Sport & Nöjen drivs av Roland Petersson och jag har under ett antal år figurerat i Söderlings Resetjänst. Vi har nu delat på oss och Söderlings fortsätter med beställningstrafik och ett antal egna resor under året. Vi kommer att fortsätta vårt samarbete även i framtiden.

Har Ni några egna förslag på resor är ni välkomna att höra av Er och vi kanske tillsammans kan hjälpas åt att sätta ihop just Er resa. Finns det någon i Er bekantskapskrets, på jobb eller i föreningen får ni gärna dela med Er av mitt reseprogram. Jag vill gärna höra eventuella synpunkter som skulle kunna förbättra framtida resor.

Med förhoppningar om att Ni skall hitta något intressant i reseutbudet och att vi skall träffas och ge Er en positiv reseupplevelse.

På fliken Er sida kommer att läggas in tävlingar, reseskildringar och bilder från avslutade resor.

För att våra resor skall bli av krävs bussar
Vi samarbetar med BK Buss vars bussar är miljögodkända turistbussar av hög klass utrustade med luftkonditionering, toalett, video och säkerhetsbälte på samtliga platser.

Våra bussar är av högsta klass för din komfort och trivsel under resan. Kvalitets och miljötester utförs kontinuerligt på våra fordon. Vårt mål är att vår fordonspark ska vara modern och anpassad efter den verksamhet vi bedriver.

Säkerhetsbälten, ABS bromsar, antislir och automatiska brandsläckningssystem är självklarheter på våra bussar för din säkerhets skull. Våra turistbussar är även utrustade med bl.a bromsassistans.

BK Buss AB ingår i Karlsson Gruppen AB
som är en privat företagsgrupp i Vetlanda. Koncernen är verksam inom transportområdet, med bussbolag, BK Buss AB i Vetlanda.

VD, Samuel Isgärde.

Beställningstrafik åt företag, föreningar, kommuner och resebyråer.
Samarbete med andra bussföretag för att bredda det geografiska området.

Genom att BK Buss AB varit verksamma sedan 1923 inom branschen och genom ett kreativt nytänkande inom företaget har BK Buss AB goda förutsättningar att kunna uppfylla de krav som kunden ställer på sin trafikentreprenör.

Mångårig erfarenhet av in- och utlandstrafik.

Företaget har sedan 2006 även ett kontor i Malmö.
RP Sport & Nöje, Tärngränd 3, 231 31 Trelleborg
0410-428 83 roland@rpsport.se
okt © 2004 rpsport.se