Nyhetsbrev
SENASTE NYTT: Hertha Berlin-Borussia Dortmund 19-21/1, Rhytm of the Dance (typ Riverdance) - Malmö 2/2, Helmut Lotti - Malmö 23/2 och Hansi Hinterseer i Flensburg 18-19/3. Vi har klart med biljetter till slutspelet i handbollens Champions League i Köln 26-27/5 och information kommer efterhand (anmäl gärna ert intresse). Nästa års vinresa kommer att gå 9-14/9 till Bad Dürkheim i vindistriktet Pfalz och där arrangeras under dessa dagar världens största vinfestival Dürkheimer Wurstmarkt. Vi kommer 10-12/8 att arrangera en resa till Värmland och Karlstad för att där besöka Lars Lerins konsthall Sandgrund.
Hertha Berlin-Borussia Dortmund 19-21/1
Grävskopan i Trelleborg 25/3
Välkommen till RPsport.se
RP SPORT & NÖJEN
inriktar sig på resor i Sverige och våra närmaste grannländer.

Vi vill på ett personligt sätt få Er som resenärer att trivas och vi skall sätta ihop ett välbalanserat program där det finns något för Er alla.

Intresset för resorna under höst och jul har varit fantastiskt och många bussar i programmet är fullbokade.

Lite tips på Musik & Teater

Arlövsrevyn 2018 med Adde Malmberg som regissör, Tommy Juth, Robert Rydberg, Lotta Thorell, Jennie Rosengren och sist men inte minst Kent Nilsson.

Malmö får besök av Rhytm of the Dance (typ Riverdance) på Malmö Live 2/2 och Helmut Lotti på Malmö Arena 23/2.

18-19/3 beger vi oss till Flensburg där en av tysk underhållnings stora stjärnor Hansi Hinterseer står på scenen. Denne österrikare fån Kitzbuhl i Tyrolen var en gång i tiden en av Ingemar Stenmarks stora konkurrenter i slalombacken.

Den fantastiska, klassiska och tragiska komedin "Grävskopan" av Henning Mankell som framförs av Bror Tommy Borgström är för sjuttonde gången på ingående till Trelleborg i mars.

Hemsidan uppdateras efterhand förhoppningsvis med sportresor och resor under 2018.

För ytterligare information och bokning, kontakta oss på tel. 0410 - 42883 eller via e-post roland@rpsport.se.

Påstigningsplatser: Trelleborg, Vellinge och Malmö. Ring om andra orter.
RP Sport & Nöje, Johan Kocksgatan 42, 231 53 Trelleborg
0410-428 83 roland@rpsport.se
okt © 2004 rpsport.se