Nyhetsbrev
SENASTE NYTT: Det kommer att bli många resor inom Musik & Teater under åren. Senaste tillskotten i reseutbudet är Kalmar och Krusenstiernska gården med sin sommarföreställning "Dubbel Trubbel" med Thomas Petersson och Johan Petersson. Malmöscenen gästas under hösten av bl.a. Björn Skifs, Tomas Ledin och musikalen "Broarna i Madison County". Kristianstad Teater följer upp sin stora succé "Chess" med en annan stor musikal "Singin´in the rain".
Grävskopan i Trelleborg 25/3
Välkommen till RPsport.se
RP SPORT & NÖJEN
inriktar sig på resor i Sverige och våra närmaste grannländer.

Vi vill på ett personligt sätt få Er som resenärer att trivas och vi skall sätta ihop ett välbalanserat program där det finns något för Er alla.
Lite tips på Musik & Teater

Arlövsrevyn 2018 med Adde Malmberg som regissör, Tommy Juth, Robert Rydberg, Lotta Thorell, Jennie Rosengren och sist men inte minst Kent Nilsson.

18-19/3 beger vi oss till Flensburg där en av tysk underhållnings stora stjärnor Hansi Hinterseer står på scenen. Denne österrikare fån Kitzbuhl i Tyrolen var en gång i tiden en av Ingemar Stenmarks stora konkurrenter i slalombacken.

Den fantastiska, klassiska och tragiska komedin "Grävskopan" av Henning Mankell som framförs av Bror Tommy Borgström är för sjuttonde gången på ingående till Trelleborg i mars.

Vi kommer att göra en resa till Köln 25-28/5 och slutspelet i handbollens Champions League.

Årets vinresa kommer att gå 9-14/9 till Bad Dürkheim i vindistriktet Pfalz och där arrangeras under dessa dagar världens största vinfestival Dürkheimer Wurstmarkt.

Vi kommer 10-12/8 att arrangera en resa till Värmland och Karlstad för att där besöka Lars Lerins konsthall Sandgrund.

Hemsidan uppdateras efterhand förhoppningsvis med sportresor och resor under 2018.

För ytterligare information och bokning, kontakta oss på tel. 0410 - 42883 eller via e-post roland@rpsport.se.

Påstigningsplatser: Trelleborg, Vellinge och Malmö. Ring om andra orter.
RP Sport & Nöje, Johan Kocksgatan 42, 231 53 Trelleborg
0410-428 83 roland@rpsport.se
okt © 2004 rpsport.se