Nyhetsbrev
Det kommer att bli många resor inom Musik & Teater under året. Malmöscenen gästas under hösten av bl.a. Björn Skifs, Tomas Ledin och musikalen "Broarna i Madison County". Kristianstad Teater följer upp sin stora succé "Chess" med en annan stor musikal "Singin´in the rain". Två resmål som kommer tillbaka 2019 efter två mycket lyckade resor 2018 är Kalmar med Krusenstiernska Teatern och en mycket uppskattad kulturresa till Karlstad med konstnären Lars Lerin, poeten och författaren Gustaf Fröding och det fantastiska besöket på konsthallen Sliperiet i Borgvik som ägs av Oscar Magnusson son till Sven-Erik Magnusson i Sven-Ingvars.
Bremen - Ölfest 26-28/10
Lüneburg - Jul 14-16/12
Fotboll i Dortmund 26-28/10.
Välkommen till RPsport.se
RP SPORT & NÖJEN
inriktar sig på resor i Sverige och våra närmaste grannländer.

Vi vill på ett personligt sätt få Er som resenärer att trivas och vi skall sätta ihop ett välbalanserat program där det finns något för Er alla.

Många frågar efter en resa till Dortmund för att få möjligheten att uppleva "den gula väggen" tillsammans med 80000 åskådare på
Signal Iduna Park. Vår planerade match är BVB mot Hertha Berlin helgen 26-28/10.

En stormatch i handboll är när Sveriges representant i handbollens finrum IFK Kristianstad tar emot ungerska stoltheten Veszprem med Andreas Nilsson på plan och legendariske spelaren och tränaren Ljubomir Vranjres som ansvarig ledare på linjen.

Hemsidan uppdateras efterhand med resor för 2019.

För ytterligare information och bokning, kontakta oss på tel. 0410 - 42883 eller via e-post roland@rpsport.se.

Påstigningsplatser: Trelleborg, Vellinge och Malmö. Ring om andra orter.
RP Sport & Nöje, Johan Kocksgatan 42, 231 53 Trelleborg
0410-428 83 roland@rpsport.se
okt © 2004 rpsport.se