Nyhetsbrev
East Side Gallery - Berlin
5/7 -   Lars Lerin - Karlstad 3-dagar


En resa till Värmland och Karlstad.

Huvudattraktionen på denna resa är ett besök i det gamla danspalatset Sandgrund som byggts om till konsthall och där beskådar vi Lars Lerins verk. En guidad tur under en knapp timme i konsthallen och efter detta tid för egna betraktelser.

Vi gör under onsdagseftermiddagen en kort busstur (mot tillägg) till Alsters herrgård, Gustaf Frödings minnesgård som är en 1700-talsherrgård i vacker naturmiljö med utsikt över Vänern och är mest känd som diktaren Gustaf Frödings födelsehem. Vi får en guidad presentation om Gustaf Fröding och hans liv.

Det finns också möjlighet att på egen hand utforska Karlstad under eftermiddagen. Ett besök på Värmlands Museum, båttur på Klarälven och mycket annat finns i stadens utbud.

Vi kommer på hemvägen att göra ett stopp för guidning och middag på Sliperiet i Borgvik. Denna konsthall ägs och drivs av Oscar Magnusson känd från TV och son till Sven-Erik Magnusson i Sven-Ingvars.

Vi bor på centrala och förstklassiga Elite Stadshotellet med mycket av Karlstads utbud på mycket nära håll.

Det blir under resans gång mot Karlstad stopp för frukost, lunch, besök i den fantastiska unika gamla träkyrkan i Habo och lite Göta Kanal.
Pris: 3995 kr
inkl. bussresa, två nätter med del i dubbelrum och frukost på Elite Stadshotellet, inträde/guidning och middag på Sliperiet i Borgvik, inträde och guidning på Lars Lerins Sandgrund, besök och guidning i Habo träkyrka, frukost och lunch dag 1 (enkelrumspris: 4845:-)
RP Sport & Nöje, Tärngränd 3, 231 31 Trelleborg
0410-428 83 roland@rpsport.se
okt © 2004 rpsport.se